MeboStuc

MeboStuc

email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Specialist in Designstuc

Wij van Mebo stuc hebben ook de cursussen gevolgd voor de aller nieuwste trends op stuc gebied zoals;

  • Beton Ciré
  • Brander Stucco
  • Roest
  • Micro Design

Dit zijn stucwerken  wat ervoor zorgt dat u net iets anders heb als iemand anders. Zorgen voor een hele warme uitstraling met een stukje exclusiviteit. Wij zijn hier in gespecialiseerd en richten ons dus ook echt op deze markt omdat wij graag een stukje exclusief stucwerk maken.

Wij informeren u dan ook graag over alle mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Melvin Boer
Eigenaar Mebo Stuc

Over ons

Vakmanschap en passie zijn onze troeven.

MeBo-Stuc is een jong en dynamische bedrijf wat is gespecialiseerd is in traditioneel en modern stucwerk. Wij zijn liefhebbers van het vak. MeBo-Stuc is gevestigd in Breda en werkt van de Randstad tot door heel Noord-Brabant. Omdat wij streven naar de hoogste kwaliteit besteden wij geen werk uit en houden we alles in eigen hand.

Specialisme in renovatie en nieuwbouw.

Wij zijn gespecialiseerd in vele soorten werkzaamheden. Zowel in de renovatie als de grote en kleine nieuwbouw projecten. In alles wat we doen of het nu gevel of wand afwerking is van traditioneel pleisterwerk of moderne technieken als airless spuitwerk we gaan altijd voor de hoogste kwaliteit. Kiest u voor MeBo-Stuc ,dan kiest u voor : Klassieke en moderne vakkennis.

Klassieke en moderne vakkennis De kwaliteit word bepaalt door vele factoren. De ervaring van de stucadoor zijn passie voor het werk de kwaliteit van de materialen het gereedschap want dat is tenslotte het halve werk. Daarnaast speelt vakkennis een doorslag gevende rol in het ambachtelijke stucadoorsvak. Met een goede mix van het beheersen van het ambachtelijke vak en de kennis van nu bent u bij MeBo-stuc aan het goede adres en zorgen wij er voor dat u met een fijn gevoel in een strak afgewerkt huis zit.

Echte service Service staat met grote letters bij ons op het visite kaartje uw wensen staan centraal. Wij lichten graag toe welke en producten de beste en mooiste resultaten opleveren in uw stituatie. Voordelen en nadelen worden tegen elkaar afgewogen. Goede adviezen zijn bij ons van zelf sprekend, net zoals de keurige afwerking en de prima nazorg. Keurige afwerking. Bang voor een rommeltje in huis? Geen zorgen !Wij werken netjes en ruimen alles keurig op. Als wij de woning verlaten zijn de enige souvenirs de oogstrelende wanden en plafonds. Scherpe tarieven Onze tarieven zijn scherp en concurrerend ,onze offertes zijn helder en duidelijk. Dankzij de verlaging van btw-tarief nu maar 6% dus betekent 15% korting zijn onze prijzen zelfs extra aantrekkelijk.

Met vriendelijke groeten,

Melvin Boer

Mevlin Boer
Melvin Boer

Airless Spuiten

Op zoek naar een schilder om uw vers gestucadoorde muren en plafonds van een mooie lik verf te voorzien? Dat is niet nodig. Vraag uw stucadoor naar de voordelen van airless spuiten. Daar kan geen verfroller tegenop.

Airless spuiten is nieuwe techniek waarmee wij de afgewerkte wanden en plafonds sausen. In iedere gewenste kleur. Het eindresultaat is verbluffend. Mooier en strakker dan met de traditionele verfroller die bijna altijd sporen achterlaat. En het gaat nog veel sneller ook.

Hoe werkt het?
Wij behandelen het gestucadoorde oppervlakte met een airless spuitmachine. De latex vernevelt omdat deze onder hoge druk door een nauwe spuitopening wordt geperst. Deze techniek zorgt voor een streeploos eindresultaat.

MeBo Stuc is gespecialiseerd in stucwerk én spuitwerk. Eén adres voor alle werkzaamheden. Dat scheelt u een hoop geregel, en het is nog voordeliger ook. Informeer nu naar onze voordelige combitarieven!

Airless spuiten gaat sneller dan traditioneel schilderwerk en is geschikt voor de behandeling van grote oppervlaktes. Bijvoorbeeld voor het spuiten van de groene/ bruine zolderkappen van nieuwbouwwoningen. Ook schuurwerk, spack en spachtelputz zijn geschikt voor behandeling met deze baanbrekende techniek, hierbij blijft de structuur intact.

Micro Design

Micro Design is een design product van strikolith, dit heeft een uitstraling van een gladde strakke muur maar de eigenschappen van spachtelputz .

Micro dient aangebracht te worden op een strakke ondergrond. Dit product wordt in 2 lagen aangebracht en afgeschuurd met gele spons. Zo ziet u van korte afstand wel dat er een hele fijne korrel in zit, maar op afstand ziet het er uit als een gladde strakke muur. Wat het wel met micro is dat het zo hard als spachtelputz word, dit komt omdat er een kunstharsdispersie in zit waardoor deze muur niet zo kwetsbaar is zoals normaal pleisterwerk .

  • Micro design
  • Is dus kras en stootvast
  • Is in alle kleuren te leveren

Beton Ciré

Op zoek naar een nieuwe afwerking om de badkamer, keuken of toilet een warme en robuuste uitstraling te geven? Een uitstraling, welke ook duurzaam, hygiënisch en gebruiksvriendelijk is? Laat je op onze site inspireren door een nieuwe stijl met een bijzondere afwerking: beton-ciré.

Mebostuc krijgt steeds vaker het verzoek om met beton Ciré sfeer aan te brengen in huis. Dat heeft niet alleen met de fraaie vormgeving te maken, maar ook met de vele mogelijkheden en voordelen, welke het product biedt. Dat is namelijk uitermate geschikt voor elke (natte) ruimte, is naadloos en hygiënisch en kan vaak worden aangebracht zonder hakwerk, en breekwerk Een unieke toepassing, welke meerwaarde geeft aan elke inrichting.

Pleisterwerk

Hoe werkt het?
Pleisterwerk is een dunne gipslaag van 3 tot 5 mm dik. Deze laag wordt aangebracht om een gladde afwerking te krijgen op wanden en plafonds. Pleisterwerk word aangebracht op vlakke ondergronden zoals bestaand oud stucwerk of gipsplaten.

Nadat deze pleisterlaag is aangebracht en afgewerkt is moet deze worden voorzien van latex,airless spuitwerk of behang/sierpleister.

Geschikt voor?
Bij pleisterwerk denkt u misschien aan statige herenhuizen en robuuste boerderijen.Maar deze vorm van stucwerk passen we ook toe bij nieuwbouw projecten en moderne woningen. Want alles draait om het eind resultaat; strakken en puntgave afgewerkte wanden en plafonds.

Brander Stucco

Brander stucco is een design product van brander wat hele warme en fluwelen uitstraling heeft .
Het stucco effect moet worden aangebracht op een vlakke strakke ondergrond in een 2 lagen systeem . De dikte van het materiaal zal tussen de 2 en 3 mm liggen.

Brander stucco kan in principe overal worden toe gepast als het maar niet direct in aanmerking komt met water of vet. ( geen douche gedeelte of kook gedeelte)

  • Brander stucco
  • Schrobvast
  • Te verkrijgen in 53 tinten

Designstuc Roest

Design roest is een product wat niet in natte ruimtes gebruikt mag worden.

Roest heeft echt de uitstraling van roest zoals iedereen die kent. Het product word aangebracht met een blokwitter. Hoe het wordt aangebracht is bepalend voor het eindresultaat. Het is namelijk zo dat als het is aangebracht is er met een activator overheen word gegaan wat er voor zorgt dat U het roest effect te zien krijgt dit wil.
Ook zeggen hoe meer activator hoe roestiger het word .  

Schuurwerk

U hebt ze vast wel eens gezien. Plafonds met van die subtiele, vlammende motieven. Als het daglicht er mee speelt, levert dat een mooi schouwspel op. Dit is het resultaat van schuurwerk, een bijzondere techniek die uw woning een karakteristieke uitstraling bezorgt.

Hoe werkt het?
Het geheim van mooi schuurwerk zit ‘m drie zaken. Het materiaal –gips met een zandkorrelige structuur die wordt aangebracht op gipsplaten of betonnen ondergrond-, het effect van de lichtinval én de techniek van de stucadoor. De slag van de stucadoor bepaalt immers het resultaat.

Schuurwerk is een puur decoratieve techniek. Omdat het mooi egaal wit droogt, hoeft u de plafonds niet meer te sausen. Schuurwerk is niet stootvast, en daarom minder geschikt voor muren.

Lijsten / Ornamenten

Sierlijsten en ornamenten zijn sfeervolle blikvangers in elk interieur. U wilt uw woonkamer stileren met de grandeur van lang vervlogen tijden? Of juist een trendy touch bezorgen? Dan hoeft u niet verder te zoeken.

Sierlijsten en ornamenten komen prachtig tot hun recht in klassieke herenhuizen en monumentale panden. Maar ook in nieuwbouwwoningen zorgen deze versieringen voor een toegevoegde waarde.

Sfeermakers
Sierlijsten, ornamenten, rozetten en kooflijsten brengen uw woning tot leven. Ook het optische effect is een belangrijk pluspunt, want uw woonkamer oogt opvallend ruimer. Deze fraaie sfeermakers zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en stijlen. Voor ieder wat wils. Klassiek en romantisch, met Griekse of Romeinse decoraties. Maar ook strakke, trendy modellen voor de modernere woning zijn helemaal in.

Hoe werkt het?
Voor het plaatsen van sierlijsten, ornamenten en andere decoraties bent u bij MeBo Stuc aan het goede adres. Wij adviseren u graag over de afmetingen en eventuele combinaties. Het bevestigen is zonder meer een vak apart. Wij werken alleen met ornamenten van gips. Deze kunnen naadloos met elkaar verbonden worden. U zult verstelt staan van het eindresultaat.

MeboStuc Specialist in Design Stuc

    

 

 

Contact met Mebostuc

MeboStuc

Melvin Boer
Breda

info@mebostuc.nl
06 - 23 87 57 24